Αμερικανικο εστιατοριο,απο τα πιο παλια και γνωστα στην Δαφνη,παλια ηταν στα πιο πανω του αλλα ακομη παραμενει μια επιλογη για καφε,φαγητο.καλο κλαμπ σαντουιτς,ευγενεστατο προσωπικο και ωραιος χωρος
Ωραίο αμερικάνικου στυλ μαγαζί, με ποικιλία στο φαγητό. Κατάλληλο για να πιεις ή να φας. Αρνητικό είναι οι υψηλές τιμές του. Το taxi driver's hot dog πολύ καλό και χορταστικό (4,20€). Νόστιμα burger.
Ωραια φαγητα και πολυ γευστικα παγωτα..βεβαια,δεν ειναι για καθε μερα γιατι οτι μεριδα και αν παρεις εχει 7 εως 9 ευρω και τα παγωτα 5..αξιζει ομως για μια φορα στο τοσο!!
Μακριά τις βραδιές που παίζει Ελλάδα στο Champions League! Εκτός κι αν έχετε κλείσει τραπέζι, όπως κάνουν και οοοολοι οι υπόλοιποι, και δεν μένει τραπέζι για τραπέζι διαθέσιμο. Κι αργεί και το σέρβις.