PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 79 Tavsiye
  • 138 Takipçiler
  • 111 Takip Edilen
  • 14 Liste
Honza'ın şu şehirdeki listeleri: Tüm Şehirler
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Tüm Şehirler
Honza Kullanıcısının En Çok Beğendiği Şehirler
Brno
5 Oluşturulan Listeler · 53 Tavsiyeler
Prague
3 Oluşturulan Listeler · 6 Tavsiyeler
Pilsen
1 Liste Oluşturuldu · 1 Tavsiye
Amsterdam
1 Tavsiye
Warsaw
1 Liste Oluşturuldu
Senica
1 Liste Oluşturuldu
Hradec Králové
1 Liste Oluşturuldu
Petrov
1 Liste Oluşturuldu
Mikulov
1 Tavsiye
Daha Fazlasını Yükle
Daha Fazlasını Yükle
Honza'in Son Listeleri
Honza Grmela
25 mekan güncellendi Mayıs 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 mekan güncellendi Ağustos 31, 2013
3 mekan Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence dahil
+1
Honza Grmela
9 mekan güncellendi Eylül 27, 2013
9 mekan U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN dahil
+5
Honza Grmela
5 mekan güncellendi Kasım 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 mekan güncellendi Kasım 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 mekan güncellendi Ağustos 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Honza'nin Son Tavsiyeleri
    Kaydet
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Haziran 19, 2014
    Damıtma Tesisi
    · Çek Cumhuriyeti
    Kaydet
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mayıs 23, 2014
    Restoran
    · Brno, Çek Cumhuriyeti
    5.4
    Kaydet
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mayıs 3, 2014
    Çek
    · Brno, Çek Cumhuriyeti
    7.0
    Kaydet
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mart 31, 2014
    Hint
    · Brno, Çek Cumhuriyeti
    6.3
    Kaydet
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mart 6, 2014
    Restoran
    · Brno, Çek Cumhuriyeti
    7.5
    Kaydet
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Şubat 10, 2014
    Restoran
    · Tábor, Çek Cumhuriyeti
    6.5