PxPixel
Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde, gizlilik politikamız ve çerez politikamız içinde açıklanan çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.
X
Dedy

Dedy

FacebookTwitter

Jakarta Capital Region
  • 17 Tavsiye
  • 74 Takipçiler
  • 92 Takip Edilen
  • 2 Liste
Dedy'ın şu şehirdeki listeleri: Tüm Şehirler
  • Jakarta
  • Bogor
  • Tüm Şehirler
Dedy Kullanıcısının En Çok Beğendiği Şehirler
Jakarta
13 Tavsiyeler
Bogor
1 Tavsiye
Daha Fazlasını Yükle
Daha Fazlasını Yükle
Dedy
0 mekan güncellendi
0 mekan
Dedy
2 mekan güncellendi
2 mekan Optik Sabang, Mandala Baru Mayestik dahil
    Dedy'nin Son Tavsiyeleri
    Kaydet
    "Masih sepi. Tapi tertib banget. Ga ada antrian tapi teteup mesti nunggu dipanggil. Wkwkwk"
    DedyDedy · Mart 11, 2013
    Banka
    · Endonezya
    Kaydet
    "Ada 2 officer penukaran uang yang malas keluar cubiclenya untuk ambil uang kecil. Sayang ya padahal yang lain pelayanannya oke"
    DedyDedy · Şubat 1, 2013
    Banka
    · Cakarta, Endonezya
    Kaydet
    "Rasa bumbunya sih lumayan, tapi kalo soal empuk ya teteup Tony Roma's deh. Dan mesti lebih memperhatikan kebersihan makanan yang dihidangkan"
    DedyDedy · Kasım 5, 2012
    Barbekü
    · Cakarta, Endonezya
    Kaydet
    "Mulai 30 September 2012 tutup seterusnya. Tinggal butik yang di Pacific Place"
    DedyDedy · Eylül 30, 2012
    Mağaza
    · Jakarta Selatan, Endonezya
    Kaydet
    "Jumlah crew tidak sebanding dengan jumlah nasabah"
    DedyDedy · Aralık 28, 2011
    Banka
    · Cakarta, Endonezya
    Kaydet
    "Aku punya specimen untuk sign giro & cek. Tapi untuk ambil bilyet baru mesti pake surat kuasa? Ini bank sangat aman atau menyulitkan nasabah sih?"
    DedyDedy · Aralık 28, 2011
    Banka
    · Cakarta, Endonezya